Indisk spinat kylling
Retten er inspireret af butter chicken men tilsat en masse spinat og citron.
- 500 g. kyllingbrystfilet eller udbenet kyllinglår.
- 3 mellemstore løg i skiver
- 500 g. frossen helbladet spinat
- en citron
- 2 dl. yoghurt
- 1 dl. creme fraiche 38%
- 5 fed hvidløg
- 2 tsk. spidskommen
- 1 tsk. koriander
- 1 tsk. kardemomme
- ½ tsk. cayennepeber
- 2 tsk. salt
- 2 tsk. grøntsagsbouillon pasta (fx Herbaramare)
- Rapsolie til stegning
Kyllingen skæres i mindre stykker og marineres i yoghurten tilsat alle krydderierne samt salt. Det kan være en god idé, at lade kyllingen marinere et døgns tid inden du laver retten. Steg kyllingestykkerne i en tykbundet gryde i rigelig olie. Tag kyllingen og af gryden og sæt det til side. Steg skiveskårede løg i gryden. Tilsæt evt. ekstra olie. Når løgene er klare tilsættes spinaten sammen med hakket hvidløg og en halv citron skåret i tynde skiver (inkl. skallen). Lad det simre 30 minutter hvorefter du tilsætter grøntsagsbouillon og creme fraiche. Lad det koge op og tilsæt kyllingen. Det hele trækker ved svag varme 10-15 minutter. Server retten med ristede cashewnødder og ris.


Kommentarer
Send en kommentar