Brocollitærte

Børnene elsker denne brocollitærte.
Måske fordi, at den er fuldstændig "plain" uden en masse "mærkelige" ting i.

Rør en tærtedej af:
  • 250 g. hvedemel eller speltmel
  • 100 g. smør
  • 1 æg
  • ½ tsk. salt
  • Evt. lidt koldt vand
Fyldet består af:
  • 2-3 store buketter brocolli (ca. 600 g.)
  • 4 æg
  • 2 spsk. hvedemel
  • 2 dl. mælk
  • 125 g. frisk mozarellaost
  • salt og peber

Dejen rulles tyndt ud, tærtefadet fores med dejen.
Brocollien skyldes, brækkes i mindre buketter og dampes i kogene vand i 3-5 minutter. 
Rør æg med hvedemel, salt, peber mælk og mozarella.

Vandet hældes fra brocollien der deles i mindre stykker med en grydeske.
Rør brocollien sammen med de øvrige ting og fordel det hele i tærteformen.

Tærten bages på nederste hylde i ovnen. Da dejen ikke er forbagt, er det vigtigt med undervarme. Bag den ved 200 gr. i en halv time.





 

Kommentarer

Populære opslag