Brocollitærte
Børnene elsker denne brocollitærte.
Måske fordi, at den er fuldstændig "plain" uden en masse "mærkelige" ting i.
Rør en tærtedej af:
Dejen rulles tyndt ud, tærtefadet fores med dejen.
Brocollien skyldes, brækkes i mindre buketter og dampes i kogene vand i 3-5 minutter.
Rør æg med hvedemel, salt, peber mælk og mozarella.
Vandet hældes fra brocollien der deles i mindre stykker med en grydeske.
Rør brocollien sammen med de øvrige ting og fordel det hele i tærteformen.
Tærten bages på nederste hylde i ovnen. Da dejen ikke er forbagt, er det vigtigt med undervarme. Bag den ved 200 gr. i en halv time.

Måske fordi, at den er fuldstændig "plain" uden en masse "mærkelige" ting i.
Rør en tærtedej af:
- 250 g. hvedemel eller speltmel
- 100 g. smør
- 1 æg
- ½ tsk. salt
- Evt. lidt koldt vand
- 2-3 store buketter brocolli (ca. 600 g.)
- 4 æg
- 2 spsk. hvedemel
- 2 dl. mælk
- 125 g. frisk mozarellaost
- salt og peber
Dejen rulles tyndt ud, tærtefadet fores med dejen.
Brocollien skyldes, brækkes i mindre buketter og dampes i kogene vand i 3-5 minutter.
Rør æg med hvedemel, salt, peber mælk og mozarella.
Vandet hældes fra brocollien der deles i mindre stykker med en grydeske.
Rør brocollien sammen med de øvrige ting og fordel det hele i tærteformen.
Tærten bages på nederste hylde i ovnen. Da dejen ikke er forbagt, er det vigtigt med undervarme. Bag den ved 200 gr. i en halv time.


Kommentarer
Send en kommentar