Pasta Polpette

Klassisk italiensk børnevenlig mad der passer sig til en tirsdag.
Pasta Polpette er kødboller med tomatsauce og pasta.
En enkelt version der ikke svømmer i fedt.
Lad vær med at lave pastaen selv. Gem det til weekenden og køb en færdiglavet frisk pasta istedet.
 
Kødboller:
500 g. magert hakket oksekød
2 fintrevne gulerødder
2 spsk. rasp
Timian
Salt
Peber
Olivenolie

Tomatsauce:
1 hakket løg
1 fed hvidløg
en håndfuld soltørrede tomater
2 spsk. balsamicoeddike
1 ds. flåede tomater
Masser af oregano
Salt og peber
Olivenolie

Rør farsen sammen. Form kødbollerne i valnøddestørrelse og steg dem i olivenolie.
Steg dem ikke for hårdt. De må gerne være lyserøde indeni.
Brun det hakkede løg i olivenolie og tilsæt hvidløg. Skær de soltørrede tomater i mindre stykker og hæld dem ned til løgene. Lad det simre 5 minutter. Tilsæt balsamicoeddiken og lad den koge ind. Tilsæt de flåede tomater, salt og peber.
Du kan evt. jævne tomatsaucen med en stavblender.

Kommentarer

Populære opslag