Pasta Polpette
Klassisk italiensk børnevenlig mad der passer sig til en tirsdag.
Pasta Polpette er kødboller med tomatsauce og pasta.
En enkelt version der ikke svømmer i fedt.
Lad vær med at lave pastaen selv. Gem det til weekenden og køb en færdiglavet frisk pasta istedet.
Kødboller:
500 g. magert hakket oksekød
2 fintrevne gulerødder
2 spsk. rasp
Timian
Salt
Peber
Olivenolie
Tomatsauce:
1 hakket løg
1 fed hvidløg
en håndfuld soltørrede tomater
2 spsk. balsamicoeddike
1 ds. flåede tomater
Masser af oregano
Salt og peber
Olivenolie
Rør farsen sammen. Form kødbollerne i valnøddestørrelse og steg dem i olivenolie.
Steg dem ikke for hårdt. De må gerne være lyserøde indeni.
Brun det hakkede løg i olivenolie og tilsæt hvidløg. Skær de soltørrede tomater i mindre stykker og hæld dem ned til løgene. Lad det simre 5 minutter. Tilsæt balsamicoeddiken og lad den koge ind. Tilsæt de flåede tomater, salt og peber.
Du kan evt. jævne tomatsaucen med en stavblender.
Pasta Polpette er kødboller med tomatsauce og pasta.
En enkelt version der ikke svømmer i fedt.
Lad vær med at lave pastaen selv. Gem det til weekenden og køb en færdiglavet frisk pasta istedet.
500 g. magert hakket oksekød
2 fintrevne gulerødder
2 spsk. rasp
Timian
Salt
Peber
Olivenolie
Tomatsauce:
1 hakket løg
1 fed hvidløg
en håndfuld soltørrede tomater
2 spsk. balsamicoeddike
1 ds. flåede tomater
Masser af oregano
Salt og peber
Olivenolie
Rør farsen sammen. Form kødbollerne i valnøddestørrelse og steg dem i olivenolie.
Steg dem ikke for hårdt. De må gerne være lyserøde indeni.
Brun det hakkede løg i olivenolie og tilsæt hvidløg. Skær de soltørrede tomater i mindre stykker og hæld dem ned til løgene. Lad det simre 5 minutter. Tilsæt balsamicoeddiken og lad den koge ind. Tilsæt de flåede tomater, salt og peber.
Du kan evt. jævne tomatsaucen med en stavblender.


Kommentarer
Send en kommentar