Kaningryde
Ingen ferie i Paris, uden en hjemmelavet kaningryde.
Med drengene til slagteren. Ja tak, kære slagter. Du må gerne tage hoved og poter af kræet. Resten af parteringen klarer vi selv.
Det er stort set, som at partere en kylling.

Til denne ret brugte jeg følgende:
1 mindre kanin
1 aubergine
5 modne tomater med smag
1 løg
300 gr. kantareller
1 fed hvidløb
salg og peder.
Og så er det bare at brune den parterede kanin i olivenolie. Tilsætte løg, hvidløg og de øvrige indgredienser. Lad det hele simre en times tid. Og spis det med brød og hakkede krydderurter. Fx persille og kørvel.
Og så ikke glemme den gode Bourgogne.
Med drengene til slagteren. Ja tak, kære slagter. Du må gerne tage hoved og poter af kræet. Resten af parteringen klarer vi selv.
Det er stort set, som at partere en kylling.
Til denne ret brugte jeg følgende:
1 mindre kanin
1 aubergine
5 modne tomater med smag
1 løg
300 gr. kantareller
1 fed hvidløb
salg og peder.
Og så er det bare at brune den parterede kanin i olivenolie. Tilsætte løg, hvidløg og de øvrige indgredienser. Lad det hele simre en times tid. Og spis det med brød og hakkede krydderurter. Fx persille og kørvel.
Og så ikke glemme den gode Bourgogne.


Kommentarer
Send en kommentar