Påsketapas, kyllingeleverpaté med svampe
Kyllingelever kan som regel fås i velassorterede supermarkeder.
De er frosne og ligger i pakninger med 300-400 g.
Du skal også bruge:
2 skalotteløg
7-8 friske salvieblade
100 g. svampe, fx brune champignon
2 spsk. balsamico eddike
Olivenolie
Peber
5-6 ansjoser
Leveren brunes kortvarigt i olivenlie sammen med hakket skalotteløg.
Salvie og svampe tilsættes. Det steges videre i 4-5 minutter.
Tilsæt balsamico, peber og ansjoser.
Lad eddiken dampe ind.
Når det er kølet lidt ned, blendes det hele med en stavblender.
Smag til med salt. Ansjoserne er meget salte, så hold igen med saltningen.
Her er kyllingeleverpatéen serveret som tapsaret med ovnbagte cocktailtomater på ristede stykker brød. (smurt med olivenolien og ristet i ovnen)

De er frosne og ligger i pakninger med 300-400 g.
Du skal også bruge:
2 skalotteløg
7-8 friske salvieblade
100 g. svampe, fx brune champignon
2 spsk. balsamico eddike
Olivenolie
Peber
5-6 ansjoser
Leveren brunes kortvarigt i olivenlie sammen med hakket skalotteløg.
Salvie og svampe tilsættes. Det steges videre i 4-5 minutter.
Tilsæt balsamico, peber og ansjoser.
Lad eddiken dampe ind.
Når det er kølet lidt ned, blendes det hele med en stavblender.
Smag til med salt. Ansjoserne er meget salte, så hold igen med saltningen.
Her er kyllingeleverpatéen serveret som tapsaret med ovnbagte cocktailtomater på ristede stykker brød. (smurt med olivenolien og ristet i ovnen)


Kommentarer
Send en kommentar