Påsketapas, laks med feta og valnødder
Fetafyld:
150 g. feta. Gerne gedefeta.
100 g. hakkede valnødder
Et bundt purløg (hakket)
3 spsk. olivenolie
Peber
Fetaen smuldres ned i en skål og røres sammen med de øvrige ting.
400 g. røget laks i skiver.
Lægges i et lag på bagepapir.
Fetafyldet fordeles på laksen der herefter forsigtigt rulles som en roulade.
Den lægges på køl en times tid, hvorefter den skæres i skiver á 1½ cm.
Her er de serveret på små stykker knækbrød som en tapas ret. Men de kan også serveres som en forret med grønt, ex friske grønne asparges.
150 g. feta. Gerne gedefeta.
100 g. hakkede valnødder
Et bundt purløg (hakket)
3 spsk. olivenolie
Peber
Fetaen smuldres ned i en skål og røres sammen med de øvrige ting.
400 g. røget laks i skiver.
Lægges i et lag på bagepapir.
Fetafyldet fordeles på laksen der herefter forsigtigt rulles som en roulade.
Den lægges på køl en times tid, hvorefter den skæres i skiver á 1½ cm.
Her er de serveret på små stykker knækbrød som en tapas ret. Men de kan også serveres som en forret med grønt, ex friske grønne asparges.


Kommentarer
Send en kommentar