Omelet med svampe

Så er der morgenmad.
Andre vil nok fortrække omeletten til en frokost. Dem om det.
Omeletten består af to indgredienser. Æg og svampe.
(og så lige lidt olie og salt). En svampeomelet er ubetinget den bedste. Men omlete kan selvfølgelig laves med meget andet. Fx spinat, ærter, asparges.

Svampene skives og kommes på en glohed pande. Når de har afgivet vand og begynder at tage farve, tilsættes en lille sjat olivenolie. Skru ned for varmen og steg videre mens du rør æggene med salt. Æggene hældes ud over svamepene og omeletten steges videre ved middelsvag varme. Den skal være let fugtig øverst, så er den færdig. Du kan forsøge at tippe den ene halvdel over den anden, inden den serveres. Det ser prof ud.
Jeg bruger 250 g. svampe (brug bare champignon hvis det ikke lige er relevant med naturens egne svampe) og 5 æg.

Kommentarer

Populære opslag